Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 8 Noi 2013 | 11273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de gaina
  • 300 ml supa de pui
  • 1 morcov
  • un ardei iute
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml sos de rosii/bulion
  • o legatura de ceapa verde
  • patrunjel verde pentru servit
  • condimente dupa gust: sare, oregano si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker:

Asezam pulpele (spalate si curatate in prealabil) in vas si setam din MENU functia FRY pentru 30 de minute.

Intre timp tocam leumele si le adaugam peste pulpe, in ultimele 5 minute. Condimentam dupa gust, turnam supa de pui, adaugam sosul de rosii/bulionul  si repornim pe functia STEW pentru inca o ora.

La sfarsit presaram patrunjelul. Se poate servi de minune cu un pui de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker